Nekoliko reči O nama


Star Dance Studio

je Plesni klub registrovan 21.05.2002 u Ministarstvu Prosvete i Sporta. Svoje delovanje bazira na popularizaciji igračko plesnih aktivnosti. Nalazi se u Domu gluvih i nagluvih lica u ulici Svetozara Markovića 83 u Čačku, sa 300 kvadrata profesionalno opremljenog prostora (dve sale sa ogledalima, ozvučenjem, kancelarijom…)

Tim

Tim vodi Predrag Katanić, a tim koji radi sa decom broji 4 koreografa i 2 instruktora. Studio potpomaže i organizacioni tim spojem mladosti i iskustva. Ukupno 10 ljudi vodi rad u Studiju, kroz razne sfere poslovanja. Stručni deo tima redovno posećuje seminare, usavršavajući svoje programe i rad sa decom.

Članstvo i ponuda

Star Dance u svojim redovima ima 3 takmičarske selekcije, raznih uzrasta. Studio je od svog osnivanja postao “IN” kod mladih i veoma je popularan, kako u gradu tako i šire. Rad Kluba proširen je preko više stilova plesa, tako da u našem klubu možete plesati Salsu, Folklor, Socijalne plesove, Hip Hop, Disco Dance, rekreacija u vidu Kangoo.a. Ove godine Klub je proslavio 2 decenije postojanja, raznih uspona i padova i nadasve održivosti.

Opšti ciljevi

Glavno opredeljenje u radu sa mladima predstavlja odgovornost za vaspitanje ove populacije, kao i za njihovo stručno usavršavanje. Takmičenja, nastupi i putovanja, sastavni su deo našeg rada. Ali zasigurno glavni cilj Star Dance-a je da mladima predstavlja svetlu tačku u odrastanju i da bez obzira koliko se zadrže u našim redovima ostane jedna lepa kvalitetna uspomena.


TakmiČenja

Star dance je vlasnik preko sto Nacionalnih odličja u raznim uzrastima i kategorijama. U sklopu reprezentacije Srbije smo finalisti svetskih takmičenja. Posebno izdvajamo organizaciju Državnih Prvenstava u Modernim plesovima: (2005 – Hala Borac, 2008 – Čačak, 2009 – Vrnjačka Banja i 2010 – Čačak) koje smo po oceni supervizora veoma uspešno organizovali. Takođe se dičimo Međunarodnim takmičenjem koje je naš Klub organizovao u Vrnjačkoj Banji 2017 godine, gde je ugostio 14 zemalja.


Nastupi

Plesali smo za mnoge izvođače izvođače (Zdravko Čolić, Slađana Delibašić, Nataša Bekvalac, Bojan Marović, Viki Miljković, Neda Ukraden, Neverne Bebe, Goca Tržan, Dragana Mirković…) Posebnu pažnju skrećemo na nekoliko Show programa koje smo, u sopstvenoj režiji i produkciji izveli – Velika scena Doma Kulture u Čačku. Zapažena saradnja našeg Studija ostvarena je i sa FSS sobzirom da smo postali sastavni deo svakog značajnijeg fudbalskog događaja u vidu raznih promocija. Među zapaženim sportskim akcijama izdvajamo saradnju sa Odbojkaškim savezom Srbije gde naše devojke promovišu “Beach masters” seriju, poznatiju kao odbojku na pesku. Medjutim, i pored dobre volje bilo bi potrebno više stranica da nabrojimo sve akcije u koje smo uključeni, do današnjeg dana.

Saradnja sa Institucijama

Kao Studio ostvarujemo tesnu saradnju sa svim Plesnim organizacijama, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Veoma kvalitetno saradjujemo sa svim Osnovnim školama u gradu, čije umetničko zabavne programe učestalo potpomažemo, a ne retko i u potpunosti organizujemo. Zatim, sa Domom učenika, ali i sa mnogim humanitarnim organizacijama, čiju borbu protiv raznih bolesti upotpunjujemo sopstvenim primerom zdravijeg života mladih… Medjutim, posebno ističemo “naš” Savez gluvih i nagluvih, jer sa pomenutom Institucijom imamo sjajan odnos. Naime, veoma se ponosimo uspehom da smo u bitnoj meri uticali, da se gluva lica integrišu u redovne životne aktivnosti, kroz zajedničke akcije koje smo sproveli i koje i danas sprovodimo.

Back to Top
Close Zoom
Translate »